FOTO Monden! Președintele Consiliului Județean Botoșani a cununat. Vezi cine sunt finii!

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici a fost nașă mare. Doina și Dinu Federovici i-a cununat, pe 24 iulie, pe nepoții săi, Ionuț și Georgiana Federovici.
Ionuț are 27 de ani și este inginer agronom, iar Georgiana 26 de ani și este jurist. Nunta a fost una în familie, petrecerea având loc la Casa Lux. Doina Federovici le-a transmis mirilor un mesaj emoționant.
Pe această cale să mergeți ca o familie unită, să fiți fideli sentimentului care vă leagă acum – dragostei, pe care să o cinstiți pe parcursul întregii vieți, căci așa nu va înceta să sporească. Să aveti puterea și înțelepciunea să transformați căsnicia într-o perpetuă prietenie și prietenia într-o perpetuă iubire și respect reciproc. Sunteți minunați și așa să rămâneți! Vă dorim ca de acum înainte, să fiți unul pentru altul: odihnă, sprijin, alinare, izvor de inspirație și putere. În casa voastră să domnească duhul păcii, al răbdării, al milosteniei și al hărniciei. Să fiți o familie care să poarte cu cinste numele pe care l-ați primit de la părinți și strămoși, iar copiii voștri, care să fie cât mai mulți, să-l poarte cu cinste după voi. Nunta să vă fie într-un ceas bun, iar amintirea acestor momente să vă lumineze pașii pe parcursul întregii vieți, ca o mărturie a dragostei dintre voi, pe care ne-ați mărturisit-o și ai cărei martori suntem cu toții. Familia voastră să trăiască în bunăstare și belșug iar casa voastră să fie luminată de înțelepciune. Vă dorim viată împlinită, prieteni adevarați ca să vă aducă echilibru și liniște, hotarâre așa încât ziua următoare să fie mai frumoasă ca cea de ieri! Să vă faceți casa și familia cel mai sigur loc de pe pământ. Să aveți parte de o călătorie minunată prin viață, să fiți cei mai veseli, cei mai fericiți, chiar cei mai duioși, cei mai frumoși! Să fiți cei mai atenți, cei mai îndrăgiți, cei mai realiști și irepetabili! Aveti grija de încrederea, speranța și intelepciunea voastră! Fiți fericiți!”, a fost mesajul Doina Federovici pentru finii săi.

 

 

Tragedie imensă! Cinci copii s-au înecat în râul din Siret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *