Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi. Primăria Comunei Coţuşca, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat tr. IV. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmnează: cioban(2 posturi); paznic ; mecanic agricol. Vezi aici conditiile!

Şcoala Gimnazială „Sfânta Maria” din Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor copii. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din localitatea Suliţa, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmieră debutantă. Vezi aici conditiile!

Primăria Oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacantedupă cum urmează: referent, grad profesional IA; referent, grad profesional II (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *