Tragedie la Botoșani! Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

foto arhiva

Un barbat de 59 de ani, din localitatea Manoleasa, județul Botoșani, a murit după ce a fost prins sub un mal de pamant, in timp ce se afla într-un canal de aductiune a apei. Nefericitul eveniment a avut loc, vineri dimineață, în satul Flondora, comuna Manoleasa.

Bărbatul era angajat al unei firme și se afla într-un şanţ adânc de câţiva metri, unde conecta ţevile de canalizare. Din cauza trepidaţiilor provenite de la şosea şi probabil a neasigurării corespunzătoare a pereţilor şanţului, malul de pământ dinspre drumul naţional s-a prăbuşit.

Colegii care se aflau lângă el au reuşit să îl scoată afară, însă bărbatul nu mai respira, fiind apelat serviciul 112. Când au ajuns cadrele medicale, bărbatul se afla în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.  Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de medicii legişti, în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea cauzei morţii. Și inspectorii de muncă au declanșat o anchetă, dat fiind faptul că a fost accident de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *