FOTO Actrița care a jucat în aproape toate telenovelele românești s-a întors la Botoșani. Revedere emoționantă cu mama și bunica sa

Botoșăneanca Cristina Ciobănașu are parte chiar în aceste momente de o revedere emoționantă și asta pentru că după mult timp a ajuns să se bucure de compania mamei, a fratelui și a bunicii sale. Actrița din serialul „Adela” s-a reîntors la casa părintească, la Vorona, pentru a-și încărca bateriile pentru un nou sezon ce va începe din toamnă la Antena 1.

Cristina Ciobănașu este o norocoasă, căci, deși s-a despărțit de Vlad Gherman, alături de care și locuia, se bucură în continuare de două familii: una la București, acolo unde părinții adoptivi îi sunt mereu aproape, și una la Botoșani, unde mama, tatăl, bunica și fratele o așteaptă mereu cu brațele deschise.

Deși nu se bucură de prea mult timp liber, face cum face și ajunge să petreacă timp de calitate și cu familia biologică, lucru care s-a întâmplat și acum.

După o vacanță petrecută la malul mării alături de familia din București, fosta iubită a lui Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a ”aterizat” direct în comuna Vorona, acasă la părinții naturali.

Fericită peste măsură că este binecuvântată cu o așa mare familie, imediat ce s-a trezit, Cristina Ciobănașu s-a alăturat mamei sale în bucătărie, acolo unde ulterior și-au făcut apariția și fratele, dar și bunica ei, totul devenind acum viral.

Cu ceașca de cafea în mână și cu un zâmbet larg pe față, Cristina Ciobănașu a făcut prezentările pentru cei mai noi fani ai săi, care, cumva, poate nu ar știi unde și cu cine se află, apoi au luat cu toții masa în familie.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *