Emilian Răducu Buneanu, vicepreşedinte ALDE Botoşani Posibilitatea oamenilor de a-și asigura un trai minimal prin creșterea în gospodărie a celor de trebuință tinde să devină act de încălcare a legii

Posibilitatea oamenilor de a-și asigura un trai minimal prin creșterea în gospodărie a celor de trebuință tinde să devină act de încălcare a legii, susține Emilian Răducu Buneanu, vicepreşedinte ALDE Botoşani.

Nu știu câți dintre dumneavoastră cunosc că de la 1 august țăranii români nu mai au voie să-și înmulțească porcii în propriile gospodării.

Mai mult decât atât, oamenilor le este interzis să vândă porci sau produse pe bază de carne de porc din propria gospodărie. Cu alte cuvinte, cei care erați obișnuiți ca măcar de sărbători să vă procurați o carne cu gust autentic, va puteți lua la revedere de la acest „lux”. De acum încolo, este permisă doar carnea din comerț cu consistență de cauciuc, preponderent venită din import.

Aștept cu interes să văd cum poliția și jandarmii vor intra în curțile oamenilor pentru a controla dacă aceștia cresc scroafe de reproducție. La rându-le, medicii veterinari vor avea obligația de a sacrifica ori prelua animalele din gospodăriile țăranilor. Această ordonantă a guvernului Cîțu este prima piatra de pe mormântul satului românesc.

Emilian Răducu Buneanu – Vicepreşedinte ALDE Botoşani

Sursa: comunicat ALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *