Tragedie provocată de fulger! Un preot și soția sa, cadru didactic, au ars de vii

fulger botosaniDramă petrecută în timpul vijeliei de miercuri seara, în timpul căreia un preot și soția sa au murit într-un incendiu ce a fost provocat de un fulger.

Tragedie petrecută miercuri noaptea, în timpul furtunii care s-a abătut asupra Bucureștiului și a afectat și județul Ilfov. Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția acestuia, au murit într-un incendiu. Focul a fost provocat de un fulger care a căzut pe casa celor doi. Despre această tragedie a vorbit și Dan Tudorache, fost primar al Sectorului 1 al Capitalei. Soția preotului fusese cadru didactic și condusese Școala Gimnazială numărul 178, aflată în cartierul Pajura. Cei doi au o fată, care acum se pregătește să-și înmormânteze părinții, scrie evz.ro.

Incendiul a fost provocat de un fulger

„Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu.
Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura.
Dumnezeu să-i odihnească!”, a scris fostul edil pe contul de Facebook.
„Cumplita veste! Dumnezeu sa ii odihneasca in Imparatia Sa! Au plecat mult prea devreme dintre noi. Scoala 178 a mai pierdut inca un cadru didactic deosebit!”
„Dumnezeu sa-i odihneasca.Au fost oameni deosebiti.Condoleante familiei”
„Îmi pare nespus de rău mare durere Dumnezeu sa i odihnească în pace și sa o ierte”
Dumnezeu sa-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com