Șapte amenzi pentru viteză și două permise reținute după o acțiune a polițiștilor rutieri botoșăneni. Două persoane care comercializau produse alimentare pe marginea părții carosabile, amendate

În urma activităților desfășurate de către polițiștii rutieri, în cursul zilei de miercuri au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21.000 de lei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.
Dintre acestea, 7 sancțiuni ai fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute două permise de conducere și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.
Precizăm faptul că pe Drumul European DE 58, pe un tronson de drum în curbă, cu marcaj continuu și vizibilitate redusă, au fost sancționate doua persoane care comercializau produse alimentare pe marginea părții carosabile. În acest context, pentru a evita producerea de accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să nu oprească pentru a cumpăra astfel de produse, atunci când nu pot face acest lucru în siguranță. (în curbă sau în locurile în care este interzisă depășirea), mai precizeaza sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com