Programul de furnizare a apei în Cristești, Bălușeni, Copălău și Flămânzi pentru lunile august- septembrie. Ce a decis CJSU!

robinet fara apaComitetul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani a aprobat o hotărâre care prevede o serie de măsuri astfel încât locuitorii din județ să beneficieze de apă în condiții optime. Potrivit prefectului Dan Nechifor, a fost aprobat un program de furnizare a apei pentru lunile august – septembrie 2021, în localitățile alimentate cu apă din conducta de aducțiune Botoșani – Flămânzi, întocmit de S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani.

Astfel, comuna Cristești va avea apă  în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 — 16:00; comuna Bălușeni în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 – 16:00; satul Draxini din comuna Bălușeni în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 – 16:00; comuna Coșula în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 — 14:00; comuna Copălău înfiecare zi, în intervalul orar 08:00 — 16:00; orașul Flămânzi în fiecare zi, în intervalul orar 07:00 — 11:00, iar sâmbăta se va furniza și în intervalul orar 17:00-20:00.

În situația revenirii la un consum rațional și ponderat constatat în celelalte luni ale anului, se va reveni la o stare de normalitate, în care disfuncționalitățile în furnizarea apei vor putea fi întâlnite doar din cauza unor posibile avarii”, se arată în hotărâre.

VIDEO Protest la Botoșani! Oamenii au ieșit în stradă să ceară apă. „Vrem apă, nu minciuni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *