Mai mulți tineri au furat bunuri din frigiderele unei terase de pe Pietonalul Unirii din Botoșani. Au abandonat marfa și au luat-o la fugă când au dat nas în nas cu polițiștii locali

politia locala botosaniMai mulți tineri au furat bunuri din frigiderele unei terase de pe Pietonalul Unirii din Botoșani, însă au abandonat marfa după ce au dat nas în nas cu un echipaj al Poliției Locale. S-a întâmplat miercuri dimineață, în jurul orei 03 : 10, când poliţistul local aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu din cadrul Biroului Dispecerat şi Evidenţa Persoanelor – monitorizare şi supraveghere video, a alarmat patrula mobilă a Poliţiei Locale, cu privire la faptul că un grup de tineri cu rucsacuri în spate tranzitează Pietonalul Unirii şi aveau un comportament suspect.

La sosirea patrulei de Poliţie Locală, tinerii vizaţi au fugit de la faţa locului şi au abandonat rucsacurile. În urma cercetărilor efectuate în zonă, s-a onstatat că tinerii în cauză au sustras diferite bunuri din frigiderele unei terase care îşi desfăşoară activitatea economică în zonă. A fost anunţat administratorul cu privire la acest aspect, iar bunurile au fost recuperate”, informează printr-un comunicat Poliția Locală.

În perioada următoare, poliţiştii locali vor intensifica acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi infracţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *