Botoșăneanca de aur de la Tokyo, Simona Radiș: Am avut mulți susținători acasă și își doreau atât de mult și ei să reușim și oarecum ne-au dat putere

Botoșăneanca Simona Geanina Radiș, cea care a fost portdrapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice, a adus, împreună cu Ancuța Bodnar, prima medalie de aur a delegației României de la Tokyo. Cele două au câștigat cursa de dublu vâsle (2x).

„Suntem extrem de fericite, nu avem cuvinte! Am avut încredere în noi și ne-am dorit extraordinar de mult această medalie. Am avut mulți susținători acasă și își doreau atât de mult și ei să reușim și oarecum ne-au dat putere”, a spus Simona Radiș.

Simona Geanina Radiș are 22 de ani și s-a născut în Avrămeni. A fost descoperită și selecționată de profesorul botoșănean George Bulie. Anul trecut, în decembrie, a fost desemnata de World Rowing, forul mondial de canotaj, Rising Star.

Aceasta medalie reprezintă toată munca, toate antrenamentele și tot efortul depus pana acum. A fost rodul multor ani grei, dar pe cât de grei au fost ei, pe atât de frumos este rezultatul. Fiecare sacrificiu făcut a meritat pentru acest rezultat extraordinar. Aceasta reușită îmi da încredere și speranța ca viitorul va aduce rezultate la fel de mărețe”, ne-a spus tânăra.

FOTO Povestea Simonei Radiș, tânăra de aur a Botoșaniului. „Nu m-am dat înapoi de la muncă niciodată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *