FOTO Botoșănean rănit grav într-un accident rutier

Foto: Vasluianul

Un botoșănean de 70 de ani a fost rănit grav într-un accident rutier care a avut loc în urmă cu câteva zile în județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că acesta, pe fondul neatenției, botoșăneanul a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit în plin o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani din județul Iași. De asemenea, ieșeanul a fost testat cu alcooltestul și rezultatul a arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice, potrivit Vasluianul.ro.

Echipajul de descarcerare de la ISU, sosit la locul accidentului, a scos victima dintre fiarele contorsionate ale mașinii care, după impact, a ajuns în decor. După acordarea primului ajutor la fața locului, bărbatul a fost transportat la secția UPU a Spitalului Județean Vaslui. În urma evaluării, medicii au stabilit că bărbatul de 70 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, șoc hemoragic și traumatic, traumatism de bazin, fracturi de membru superior stâng și membru inferior drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *