FOTO Botoșănean dispărut, căutat cu disperare de soție. Urma să ajungă în Polonia, dar nu a mai dat niciun semn

Un botoșănean a fost dat dispărut după ce a plecat din Cluj cu scopul de a ajunge în Polonia și nu a mai luat legătura cu soția sa. Disperată, femeia a cerut ajutor pentru găsirea lui.

Poliţia a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că, din data de 22 iulie a.c., în jurul orei 23.40, nu a mai putut stabili contact cu soțul său, Constantin Andrei Răchiță, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, care a plecat de la locuinţa sa, înspre Oradea, cu intenția de a ajunge în Polonia.

Omul are o înălțime de 1.78m, 82 kg,păr șaten, tuns scurt pe laterale, ochii verzi.  Acesta are un număr de 5 tatuaje cu modele tribale și înscrisuri pe brațe, piept și piciorul drept.

La momentul plecării purta pantaloni tip jeans de culoare albastră cu mai multe rupturi, bluză neagră cu dungi albe, șapcă neagră și pantofi sport de culoare gri.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, este mesajul polițiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *