Ce a pățit o femeie care s-a răzbunat crunt pe amanta soțului. A intrat în curtea femeii și a bătut-o

Sentință usturătoare pentru o femeie din Maramureș care s-a răzbunat crunt pe amanta soțului. După câteva avertismente, a intrat în curtea femeii și a bătut-o. Magistrații Curții de Apel Cluj au condamnat-o pe agresoare la un an și opt luni de închisoare cu suspendare și la munc[ în folosul comunității. În plus, nevasta înșelată va plati și daune morale victimei, potrivit StirileProtv.

Femeia bănuia de mai mult timp că soțul acesteia are o relație extraconjugală. Potrivit anchetatorilor, ea ar fi avertizat-o pe amantă să-i lase bărbatul în pace și în cele din urmă a decis să îi aplice o corecție. Așa se face că a intrat în gospodăria acesteia și a lovit-o cu pumnii. Victima a depus plângere la poliție, iar în instanță amanta a avut câștig de cauză, chiar dacă soția înșelată nu a recunoscut faptele în totalitate.

Agresoarea a fost condamnată cu suspendare pentru violare de domiciliu, lovire și amenințare. Trebuie să plătească daune morale de 6.000 de lei și să facă 80 de zile de muncă în folosul comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com