Ce îți este de folos în serile de vară, pentru a te odihni bine – află de textilele de la Finette

Serile de vară sunt plăcute într-o oarecare măsură, dacă pe acestea le rezumăm la plimbările lungi în aer liber. Însă când insectele invadează, când patul se încinge și simți că nu mai ai aer în cameră, odihna îți este afectată astfel încât zi după zi perpetuezi oboseala chinuitoare. Zilele de vară ar trebui să fie obositoare doar pentru că ai parte de prea multă distracție!

Secretul odihnei de 5 stele este să îți amenajezi patul ținând cont de câteva reguli simple. Află despre lenjerii de pat de calitate cum sunt cele de la Finette și de câteva practici care te vor ajuta să combați căldura în exces.

 

Pune cearșaful în frigider

 

Nu sună a practică sănătoasă, dar poți opta să îl răcești la propriu fie dacă îl ții lângă aerul condiționat, fie la rece în congelator. Așezat ulterior pe pat, acesta te va învălui cu o răcoare ce te face să nu te mai ridici din pat. De vis!

 

Desigur, regula de aur rămâne cea legată de calitatea lenjeriei de pat. Dacă aceasta nu este dintr-un material de calitate, cu atât mai mult disconfort este creat. În general, sunt de evitat lenjeriile de pat din materiale sintetice și în mod special în perioada verii când temperaturile ridicate determină adesea și transpirație mai mare, chiar și în perioada nopții.

 

Preferă oricând lenjeriile de pat din bumbac. Acestea sunt numaidecât o alegere excelentă. Lasă pielea să respire și indiferent de temperaturi, de sezon, răsfață pielea. Să nu uităm că lenjeria de pat îți atinge pielea. Dacă aceasta nu este ceea ce trebuie pentru confortul tău atunci în mod cert îți creezi un disconfort cu mâna ta.

 

Unde găsim lenjerii de calitate

 

Dacă și tu ești din categoria celor care merg prin marile magazine, prin hipermarket-uri și atunci când fac cumpărături mai adaugă și o lenjerie de pat în coș, ai impresia că aceasta este soluția. Cumperi lenjeria în funcție de preț și culoare, în funcție de ce îți place de pe raft. Greșit, spun specialiștii.

 

Ai face bine să cumperi o lenjerie de pat dintr-un magazin de nișă, cum este spre exemplu finette.ro. Ai un univers al textilelor de calitate aici, ai de unde alege în funcție de orice ai avea ca repere – preț, dimensiuni, lenjerii cu print, cu motive florale, de o anumită culoare etc. Unele sunt produse în România, sunt cele de la Pucioasa, recunoscute în țară pentru calitatea lor, fiind brand producător cu tradiție.  Dar regăsești aici și cele de la branduri internaționale.

 

Definim diferit care este calitatea unei lenjerii. Unii ar spune că 200 de lei este un preț prea mare. Dar dacă aceasta este o lenjerie din bumbac pentru un pat king-size, prețul este unul rezonabil. Ce este ieftin acum se va traduce prin disconfortul serilor, când simți că lenjeria ți se lipește efectiv de piele, când transpiri mai mult ca oricând.

Descoperă ce lenjerie de pat ți se potrivește, de la finette.ro.
Contact: 0770 213 601 | [email protected]

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *