Profesoară prinsă beată criță la volan. Avea o alcoolemie uriașă!

O profesoară la o unitate de învățământ din județul Bacău a ajuns într-o ipostază deloc onorantă, după ce a fost depistată de polițiști în timp ce conducea într-o stare avansată de ebrietate. În plus, avea și permisul de conducere suspendat.

Totul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 18:30, când o patrulă de poliție a depistat în flagrant pe raza comunei Ungureni o femeie 54 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului, potrivit jurnalf.ro.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătoarea auto a fost condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, precizează comunicatul IPJ Bacău.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că şoferiţa avea suspendat dreptul de a conduce de autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *