O direcție din subordinea Primăriei Botoșani a scos la concurs trei posturi. Ce salariu se oferă!

Directia de Impozite si Taxe Locale - Primaria BotosaniConcurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a trei funcții publice de execuție vacante în cadrul Direcției Impozite și Taxe Primăria Municipiului Botoșani.

Este vorba de un post de consilier clasa I grad profesional superior – Compartiment Urmărire, Încasare, Taxe, Impozite, Amenzi. Se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice și minimum șapte ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

De asemenea, mai este scos la concurs un post de consilier clasa I grad profesional superior – Serviciul Persoane Juridice, unde se cer  studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice și minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, precum și un post de inspector clasa I grad profesional superior – Serviciul Persoane Juridice, under se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice, minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. Salariul brut lunar începe de la 7.117 lei, în funcţie de vechimea în muncă,.

Dosarele de înscrire se depun între 27 iulie-16 august 2021 – data susținerii probei scrise: 26 august 2021 ora 10.00 iar interviul se susține, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise;
Locul de desfășurare a concursului: sediul Primăriei Municipiului Botoșani din Piața Revoluției nr. 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *