Tragic! Un tânăr a murit într-un accident rutier la o lună după ce s-a căsătorit

O familie din Iași trece printr-o dramă în urma unui accident rutier grav care a avut loc joi spre vineri noapte la ieșire din Iași, spre Schitu Duca. Un tânăr, cu soția lui, care s-au căsătorit în urmă cu doar o lună, au fost implicați într-un accident grav, în urma căruia el a murit, iar ea se află la spital, scrie Ziarul de Iasi.

În jurul orei 03:00, între localitățile Poieni și Schitu Duca, tânărul Alexandru Sandu, în vârstă de 33 de ani se afla la volanul unui Volkswagen Passat, iar în dreapta lui se afla soția. Cei doi fuseseră la o nuntă și se întorceau acasă. Bărbatul nu a mai avut răbdare, deși până la casa lor din Schitu Duca mai aveau de parcurs aproximativ trei kilometri. Acesta a încercat să depășească o coloană întreagă de mașini între localitățile Poieni și Schitu Duca. Din sensul opus se apropia rapid un camion, iar Alexandru nu a mai putut evita coliziunea și s-a izbit frontal.

„În data de 23 iulie, în jurul orei 02:49, un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD, împreuna cu două echipaje medicale ale SAJ Iași, au intervenit la un accident rutier produs între un TIR și un autoturism, în dreptul localității Poieni, comuna Schitu Duca, soldat cu două victime, din autoturism, încarcerate, dintre care, șoferul, un bărbat de 33 de ani, inconștient, iar pasagerul din dreapta, o femeie de 31 de ani, încarcerată, dar conștientă. După realizarea manevrelor specifice concomitent cu acordarea primului ajutor de urgență, pasagera a fost transportată la spital cu diverse politraumatisme, iar pentru șofer a fost declarat decesul. Conducătorul TIR-ului a refuzat evaluarea medicală”, ne-au precizat reprezentanții ISUJ Iași.

Jurnaliștii „Ziarului de Iași” au vorbit cu membrii familiei acestuia și ei sunt de părere că bărbatul băuse la nuntă și apoi s-a urcat la volan. „Veneau de la o nuntă din Iași, cel mai probabil el a băut ceva acolo. L-am adus astăzi acasă ca să îl înmormântăm. S-a căsătorit în urmă cu o lună”, ne-a spus un membru al familiei care a adus ieri după amiază sicriul acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *