Peste 300 de locuri rămase libere după repartizarea computerizată. Vezi la ce licee din Botoșani!

Nu mai puțin de 319 locuri au rămas disponibile în liceele din Botoșani pentru etapa a doua a repartizării computerizate. La Colegiul tehnic ”Gheorghe Asachi” , de exemplu, sunt disponibie 22 de locuri la o clasă de matematică-informatică, nu mai puâin de 24 de locuri fiind disponibile și la profilul științe ale naturii de la Liceul ”Dimitrie Negreanu” din Botoșani. La Liceul Tehnologic ”Elie Radu”, la profilul protecția mediului sunt libere 21 de locuri, alte 21 de locuri la Liceul ”Dimitrie Negreanu”-profil mecanică, 14 locuri la Liceul ”Alexandrul cel Bun”-profil industrie textilă și pielărie, tot atâtea locuri la profilul turism și alimentație la Liceul Șendriceni.

De asemenea, au mai rămas locuri disponibile la Liceul Tehnologic Bucecea, Liceul Tehnologic Plopenii Mari, Liceul Tehnologic ”Petru Rareș”, Liceul Săveni, Liceul Darabani.

A doua etapă de repartizare computerizată are loc în perioada 29 iulie – 5 august, etapă în care intră candidații nerepartizați în prima etapă alături de candidații care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus dosarele de înscriere în termen (25 – 28 iulie) și de candidații care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opțiunilor în fișe se realizează la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic.

Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în a doua etapă a admiterii în învățământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere. În intervalul 9 – 11 august, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

Vezi aici locurile rămase neocupate în liceele din Botoșani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *