Bărbatul care și-a înjunghiat iubita voia să fugă la un schit din Botoșani

Ionel Bogdan Sitaru, tânărul care a înjunghiat aseară o femeie în Rediu, voia să fugă la un schit din județul Botoșani. Acesta a fost prins de autorităţi după ce au fost mobilizate zeci de trupe de intervenţie în timp ce dorea să se ascundă la un schit de pe raza judeţului Botoșani. Individul credea că nu va fi găsit de oamenii legii.

„Pe data de 22 iulie 2021 în jurul orelor 19.00 în timp ce se afla pe raza comunei Rediu, judeţul Iași, într-un autoturism proprietate personală, suspectul în vârstă de 34 de ani i-a aplicat concubinei sale în vârstă de 39 de ani mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, toracică şi a gâtului. În urma loviturilor aplicate, victima a suferit plagă înjunghiată abdominală penetrantă cu eviscerație, şoc hemoragic, plăgi infiltrate multiple şi plagă submandibulară dreapta”, spun anchetatorii.

Potrivit acestora, imediat după comiterea faptei, individul s-a deplasat la un schit de pe raza judeţului Botoşani în încercarea de a se sustrage răspunderii penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *