Disperare în familia lui Ionuț, tânărul din Botoșani care a murit în timp ce se întorcea din străinătate. Mama are nevoie de ajutor pentru a-l înmormânta creștinește

Disperare mare în familia lui Ionuț Lișneanu, tânărul de 32 de ani, care a murit călcat de tren în Slovacia, la Bratislava, în timp ce se întorcea acasă. Mama sa, Elena, nu își mai poate opri lacrimile de când a aflat cumplita veste. Acum, femeia vrea să îi repatrieze trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta creștinește.

Era unicul ei sprijin. Mai are patru copii, două fete și doi băieți, dar toți sunt căsătoriți și au familiile lor. Doamna Elena s-a împotrivit plecării lui Ionuț în Cehia, de parcă ar fi presimțit că urmează o nenorocire, dar tânărul a ținut cu orice preț să își încerce norocul. Spera la un trai mai bun, dar se întoarce acasă, la Albești, între patru scânduri.

Cei care vor să o ajute pe mamă să își aducă copilul acasă și să îl înmormânteze cum se cuvine pot face donații în contul deschis pe numele său: Lisneanu Elena: RO 76 CRCOX 070124000266764.

Tânărul a lucrat în Italia alături de frații săi, dar în ultima vreme, câțiva prieteni i-au propus să meargă cu ei în Cehia, iar Ionuț a acceptat. Nu a fost mulțumit așa că s-a pornit singur spre casă. Nu a mai ajuns însă. A murit într-un accident în Slovenia.Era un băiat foarte cuminte, simțit, timid și fricos adică, în sensul că nu se implica prin aventuri cu scandaluri, cu tineret, evita și era liniștit”, ne-a spus o cunoștință a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *