O școală din Botoșani, afectată de ploi. Autoritățile locale au cerut ajutor de la Guvern

O școală din județul Botoșani a fost afectată de ploile din ultima lună, a anunțat, joi, Intituția prefectului. Este vorba de școala din localitatea Scutari din comuna Mileanca, a cărei structură de rezistență a fost puternic afectată de ultimele precipitații.

Autoritățile locale din Mileanca au cerut ajutor de la Guvern, iar prefectul de Botoșani, Dan Nechifor, a promis sprijin pentru reabilitatea unității de învățământ.

Conform datelor transmise de Daniel Botezatu, inspectorul școlar general, clădirea avea anterior o serie de probleme care acum, pe fondul ploilor, s-au acutizat. O documentație în acest sens va fi realizată la nivelul Instituției Prefectului și trimisă către București pentru solicitarea fondurilor necesare reparațiilor”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Un proiect de hotărâre de guvern va fi înaintat Executivului într-una din săptămânile viitoare, astfel încât să fie asigurate fondurile pentru reabilitarea imobilului.

Guvernul a alocat peste 8 milioane de lei pentru localitățile din Botoșani afectate de inundații. Vezi cât a primit fiecare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *