Fabrica de Confecții Metalice Electroalfa Botoșani oferă oportunități de lucru în domeniul producției, într-un mediu de lucru sigur și modern

Electroalfa, companie cu capital integral românesc, prezentă în piața de profil de mai bine de 30 ani, cu patru fabrici de producție în Botoșani, recrutează personal pentru unitatea de confecții metalice.

Fabrica de Confecții Metalice Electroalfa produce cutii şi dulapuri pentru produsele electrice proprii, dar acţionează şi ca subcontractor de produse metalice în serii mici şi medii. Produsele realizate aici ajung atât la beneficiari naționali, dar mai ales la export în țări precum Franța, Germania, Elveția, Norvegia, Marea Britanie, Australia.

Unitatea are o suprafață de peste 10.000 mp, fluxul de producție este organizat pe principii Kaizen în 4 procese principale, iar la nivelul întregii fabrici lucrează un număr de aproximativ 200 angajați.

După perioada crizei Covid-19, care a generat anul trecut efecte asupra businessului în zona de export, ne aflăm într-o perioada stabilă, iar în acest an, în baza contractelor derulate, este prevăzută o creștere de 20% a cifrei de afaceri pentru comenzile de confecții metalice. Am demarat procesul de recrutare personal pentru zona de producție, având disponibile posturi pentru meserii precum: sudor, lăcătuș, operator CNC, vopsitor, dispecer. Atât persoanele cu experiență în domeniu, cât și cele aflate la început de carieră, ori cei care își doresc o reconversie profesională, pot aplica pentru aceste posturi, Electroalfa asigurând școlarizare internă și salarizare peste nivelul pieței.

Pentru muncitorii calificați grilele salariale pot trece de 3.000 lei net, în funcție de calificare și experiență. Pachetul salarial cuprinde și beneficii precum masa la cantina proprie, decontare transport, prime de sărbători, cadou de ziua angajatului, etc. și va fi discutat cu persoanele selectate, în cadrul interviului final”Dorina Balan, Manager Resurse Umane Electroalfa.

Cei interesați pot depune cv-urile în format fizic la sediul central Electroalfa din Calea Națională nr. 15, sau online pe adresa de email [email protected], până la data de 30 iulie 2021. Se pot solicita mai multe detalii la numărul de telefon 0231 532 186.

Despre Electroalfa

Electroalfa deține patru fabrici moderne în Botoșani, propriul Centru de Cercetare Dezvoltare, reprezentanțe de vânzări pe întreg teritoriul țării, un birou de proiectare în Republica Moldova. În prezent, toate fabricile din Botoșani au spații modernizate sau noi construite, tehnologii moderne și condiții de lucru la standarde internaționale.

În perioada următoare, Electroalfa va investi 3 milioane de euro în cadrul fabrica de confecții metalice pentru modernizarea tehnologiilor în vederea robotizării și automatizării proceselor de fabricație.

Pe lângă proiectele de modernizare tehnologii și digitalizare procese de producție, compania va investi și zona de cercetare-dezvoltare produse noi. Sunt în derulare proiecte pentru diversificarea protofoliului de produse la confecții metalice și echipamente electrice de medie tensiune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com