Recepție integrală a celui mai nou ansamblu de apartamente Made To Measure din Botoșani, marca UNIQUE Residence

UNIQUE Residence finalizează cel de-al patrulea proiect rezidențial în Botoșani – predare în curs către proprietarii celor mai noi apartamente Smart Home din Botoșani, zona G-ral Gh. Avramescu, str. Împărat Traian nr. 34

”Urmărim să asigurăm o calitate deosebită în toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, dând naştere unor locuințe moderne, inteligente şi uşor de controlat, eficiente, deschise către viitor, către cele mai noi tehnologii, în clădiri cât mai sigure, care să se mențină cât mai tinere peste ani, la capacitate funcțională maximă.

Cel de-al patrulea ansamblu de apartamente dezvoltat în str. Împărat Traian nr. 34, zona G-ral Gh. Avramescu, recepționat integral, aflat în curs de predare a locuințelor către noii proprietari, nu face excepție când vine vorba despre beneficiile noilor locuințe inteligente, aici având cele mai noi apartamente marca UNIQUE Residence, după cele din str. Izvoarelor 2 și cele din Calea Națională 48,  care evidențiază pe deplin conceptul nostru SMART Home: viață inteligentă – într-o casă inteligentă!

ALEGE să fii arhitectul propriului tău apartament!

Fiecare apartament nou creat este rezultatul colaborării cu clienții noștri, care au acceptat provocarea de a fi arhitecți ai propriilor apartamente, aceștia fiind vectorii creatori fără de care nu am fi reușit să implementăm împreună, cu adevărat, conceptul Made To Measure Apartment.

Am respectat în detaliu preferințele clienților noștri pentru o multitudine de repere pentru amenajări interioare, finisaje (gresie, faianță, parchet etc.), pentru nivelul de echipare a apartamentelor, dintre care enumeram aici:

– automatizarea și controlul încălzirii, a ventilației, a umidității și iluminatului, încălzirea electrică în pardoseală, aparatele de  aer condiționat cu senzor “ochi inteligent”, ventilația controlată cu recuperare de căldură etc.,

– integrând personalizările fiecărui apartament, în funcție de opțiunile fiecăruia pentru unul dintre cele 4 niveluri de dotări /echipări ale pachetelor de Sisteme SMART Home,

– Sisteme HVAC: Încălzire, Ventilație și Aer Condiționat,

– Aparataje Electrice, Corpuri de iluminat și Încălzire în pardoseală,

– în funcție de opțiunile pentru pachetele de Mobilare a apartamentelor, pentru cele de Echipare și Mobilarea băilor, precum și pentru pachetele de servicii de Design interior.

Urmărim prin toate acțiunile, prin filosofia noastră, ca rezultatele să fie doar căminul călduros și primitor pe care și-l dorește fiecare client, în toate proiectele noastre marca UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence – Good Value for Money:

  • cu pachete de echipare unicat în piață – pentru a crea locuințe care respiră
  • include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului
  • randament investițional imobiliar superior.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *