Un cunoscut botoșănean face dezvăluiri incredibile despre copilăria sa. „Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze”

Un cunoscut botoșănean face dezvăluiri incredibile despre copilăria sa. Comediantul Cătălin Bordea, originar din Botoșani, are o poveste de viață emoționantă și a trecut, în copilărie, printr-o adevărată dramă. Co-prezentatorul emisiunii “Xtra Night Show” a fost abandonat de ambii părinți când avea numai 2 ani. Tatăl său natural a vrut să scape de el, așa că „l-a uitat” într-un autobuz!

Cătălin Bordea (32 de ani) a făcut noi dezvăluiri incredibile despre copilăria lui. Abandonat de tatăl natural într-un autobuz, comediantul a mărturisit că a fost crescut de nu mai puțin de șapte tați! Chiar dacă a trecut prin multă suferință în copilărie, Cătălin Bordea are puterea să facă haz de necaz și a dezvăluit, despre mama sa, că nu ar fi exclus să se mărite pentru a 8-a oară.

Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de carcter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat. La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, a povestit Bordea despre căsătoriile mamei sale, la „Xtra Night Show” (Antena Stars).

Co-prezentatorul de la „Xtra Night Show” nu a fost un copil dorit, mama sa a vrut chiar să facă avort. Bordea a fost crescut de ambii părinți numai până la vârsta de 2 ani, când aceștia s-au despărțit. Comediantul a fost abandonat de tatăl său, Doru Dumitru Dorel, într-un autobuz. Noroc că a fost găsit de bunica sa, care s-a urcat în același autobuz, printr-o simplă coincidență.

Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mai povestit Bordea, în urmă cu ceva timp, la „Un show păcătos”.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *