VIDEO Competiție inedită la Botoșani! Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor Publice la minifotbal

Botoşaniul a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor Publice la minifotbal. Competiţia a avut loc pe baza sportivă Junior Arena de la Hudum şi a fost organizată de Federaţia Română de Minifotbal.

La întrecere au participat 22 de echipe din toată ţara, trofeul fiind adjudecat de formaţia Dedeman Oradea.

În faza grupelor, orădenii au repurtat trei victorii: 4-2 cu Elis Pavaje Roman, 3-2 cu Sews-R Deva și 9-2 cu Camarazii 157 Ploiești. În sferturi, Dedeman a trecut la limită, 2-1 cu ISU IPA 3 Galați, pentru ca în semifinale să încheie la egalitate 1-1 cu Catena București.

Orădenii s-au dovedit mai inspirați la executarea loviturilor de departajare, impunându-se cu 3-2. În finală,  Dedeman Oradea a dispus de Armata B 300 Galați, scor 1-0, prin golul marcat de Andrei Ferik, campion național și cu AEK Oradea. În echipa orădeană s-a mai regăsit un campion cu AEK Oradea, Adrian Micaș.

Din echipa campioană au făcut parte Cosmin Hava – Adrian Micaș, Andrei Ferik, Sorin Ungur, Sorin Ban, Claudiu Gentile, Negrean, Ruja, Abraham, Csaba Zetenyi și Ionuț Mateiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *