FOTO Gestul de omenie făcut de un polițist din Botoșani a devenit viral. „Ploua foarte tare, nu oprea nimeni și el m-a ajutat”

Gestul de omenie făcut de un polițist din Botoșani a devenit viral pe internet. Acesta a ajutat o șoferiță care făcuse pană la mașină, iar femeie a ținut să îi mulțumească în mod public chiar dacă nu știa nici măcar cum se numește.

Totul s-a petrecut, miercuri, pe drumul Botoșani- Săveni. Valentina Tiron se afla în mașină cu fiica sa de 19 ani, și mergea dinspre Săveni spre Botoșani. În apropierea unei curbe de la Unțeni a făcut pană. Afară ploua puternic, iar femeia a încercat să își rezolve singură problema, dar fără succes.

„Am făcut pană și ploua atât de tare, dar nu a oprit nimeni. El (n.r. polițistul) mergea dinspre Botoșani spre Săveni, a trecut de mine, dar probabil și-a dat seama că am nevoie de ajutor și s-a întors. Culmea că nici eu nu aveam o cheie bună și nici a lui nu era ce trebuie așa că a oprit un alt șofer și a împrumutat o cheie ca să mă ajute. Eu nu am fost de mare ajutor”, ne-a mărturisit femeia.

Robert Andrievici i-a sarit in ajutor femeii

Botoșăneanca susține că a rămas impresionată de gestul polițistului și din acest motiv a ținut să îi mulțumească în mod public, pe rețelele de socializare.

„A fost foarte amabil, foarte săritor. Numai faptul că s-a întors când m-a văzut că am o problemă a contat enorm. Am aflat abia după ce am postat mesajul de mulțumire că îl cheamă Robert Andrievici. Nu am cuvinte să îi mulțumesc pentru ajutorul dat. Cu oameni ca el mai avem o speranță”, ne-a mai spus femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *