Botoșăneanul care a înjunghiat un polițist scapă de arest preventiv. Ce au decis judecătorii!

Tânărul de 24 de ani care a înjunghiat un polițist din Botoșani a fost plasat în arest la domiciliu. Judecătoria Botoșani a respins propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile, luând decizia ca botoșăneanul să fie plasat în arest la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Un agent de poliție din Botoșani a fost înjunghiat de un tânăr, duminică seară, pe o terasă din municipiu. Polițistul, în vârstă de 34 de ani, era în timpul liber, iar la un moment dat, între acesta şi un alt client de la terasă, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit un conflict.

Nervos la culme, tânărul a scos din buzunar un briceag şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona omoplatului. După faptă, individul s-a făcut nevăzut, iar polițistul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe.

Solutia pe scurt: În baza art. 227 alin. 1 din Codul de procedură penală, respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile, față de inculpatul Stîncanu Denis-Ciprian cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, prev. și ped. de art. 193 alin. 2 din Codul penal. În baza dispoziţiilor art. 227 alin. 1 Cod de procedură penală, dispune punerea în libertate de îndată a inculpatului Stîncanu Denis-Ciprian, cu datele de stare civilă anterior menţionate, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliție Botoșani. În baza dispozițiilor art. 227 alin. 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 218, art. 219 raportat la art. 223 alin. (2) Cod de procedură penală, dispune luarea faţă de inculpatul Stîncanu Denis-Ciprian, cu datele de stare civilă anterior menționate, a măsurii preventive a arestului la domiciliu, prevăzută de dispozițiile art. 202 alin. 4 lit. d) din Codul de procedură penală, pe o perioadă de 30 de zile, începând din data de 20.07.2021, până la data de 18.08.2021, inclusiv. În baza art. 221 alin.1 din Codul de procedură penală, impune inculpatului ca, pe durata măsurii arestului la domiciliu, să nu părăsească imobilul în care locuiește, fără permisiunea judecătorului de drepturi și libertăți sau a procurorului. În baza art. 221 alin. 2 Cod de procedură penală, pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpatul are următoarele obligații: a) Să se prezinte în fața organelor judiciare, ori de câte ori este chemat; b) Să nu comunice cu persoana vătămată Chiruță Andrei 

Polițist înjunghiat de un tânăr pe o terasă din municipiul Botoșani. Agresorul a fost dus în arestul IPJ

One thought on “Botoșăneanul care a înjunghiat un polițist scapă de arest preventiv. Ce au decis judecătorii!

  1. Felicitari magistratilor cu Spiru Haret! Sa injunghie dereglatii toti politistii si sa vedem in scurt timp cine vine la 112. Desteptilor… ala trebuia tinut 6 luni sub arest preventiv… magistrati cu Spiru Haret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *