FOTO! Șofer din Botoșani tras pe dreapta de polițiștii de frontieră. S-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi au  depistat, în trafic, un tânăr care conducea o autoutilitară, deși era în stare de ebrietate, informează printr-un comunicat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frntieră Iași. Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi  – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Mihăileni, județul Botoşani, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un botoşănean, în vârstă de 21 de ani.

”La control, poliţiştii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, de polițiști din cadrul Poliției Orașului Dorohoi, rezultând o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Municipal Dorohoi, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge”, precizează sursa citată.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii deconducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *