Dan Ionescu, vicepreşedinte Filiala ALDE Botoşani: Doamna Turcan pune presiuni pe mediul privat

În vreme ce statul nu face nimic pentru a crește veniturile românilor, ba mai mult, pune piedici firmelor românești prin nefericitul ministru al economiei, useristul Năsui, dna Turcan le transmite angajatorilor din România că ar fi indicat să mărească salariile românilor cu sume cuprinse între 400 şi 800 de lei, pentru a încerca să reducă numărul celor care preferă să muncească în străinătate, susține Daniel-Corneliu Ionescu – Vicepreşedinte Filiala ALDE Botoşani.

În vreme ce statul nu face nimic pentru a crește veniturile românilor, ba mai mult, pune piedici firmelor românești prin nefericitul ministru al economiei, useristul Năsui, dna Turcan le transmite angajatorilor din România că ar fi indicat să mărească salariile românilor cu sume cuprinse între 400 şi 800 de lei, pentru a încerca să reducă numărul celor care preferă să muncească în străinătate.

De unde să aloce acești bani, doamnă ministru? Dumneavoastră ați trăit cumva în România în ultimul an? Firmele românești au fost grav afectate de pandemie, iar cele care au rezistat au făcut eforturi uriașe. Totul fără sprijin din partea dvs și a guvernelor din care ați făcut parte, începând cu Guvernul Orban. Anul trecut nu v-a păsat de economie, de capitalul românesc. Stăteați de-a dreapta lui Orban și nu făceați nimic pentru firmele românești.

Nu, doamnă ministru, nu puteți cere angajatorilor să mărească salariile, pentru că nu au de unde! Întâi veniți și susțineți mediul de afaceri românesc și abia apoi să aveți pretenții.

Credeți că firmele nu vor să mărească salariile angajaților? Credeți că nu vor să îi țină acasă pe angajații performanți, acordându-le salarii mai mari? Dar nu se poate acest lucru, pentru că firmele abia încep să își revină.

Sursa: comunicat ALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com