11 elevi cu media 10 la Bacalaureat, premiați de Primăria Botoșani. Vezi cine sunt și valoarea premiului!

11 elevi care învață în licee din municipiul Botoșani și care au luat 10 la Bacalaureat vor fi premiați de Primăria Botoșani, Valoarea premiului este de 1000 lei de elev, bugetul alocat fiind de 11.000 lei.

Astfel, potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local, care va fi pus spre aprobare în ședința extraordinară din 20 iulie, vor fi premiați elevii: Cardaș Tudor, Moruz Medeea Marina și Ungureanu Eliza, toți de la Colegiul Național ”A.T.Laurian”, Brehuescu Gabriel, Mihoreanu Cosmina, Stâncescu Bianca, Moroșan Erik, Huminiuc Narcisa și Constantin Galbău Flavia- toți de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”. De asemenea, va mai fi premiată Ivan Andreea de la Colegiul Economic ”Octav.Onicescu” din Botoșani și Bălăucă Mirela de la Liceul Pedagogic.

Premiile în bani vor fi oferite la inițiativa primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, cu scopul de a promova valorile, cât și pentru recunoașterea eforturilor elevilor merituoși. La nivelul județului Botoșani, 13 elevi au luat 10 la Bacalaureat.

 

Județul Botoșani, locul doi pe țară la notele de 10 de la Bacalaureat, după București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *