FOTO Botoșăneni prinși de inundații la un festival de folclor. Apa a intrat peste spectatorii prezenți la spectacol

Mai mulți botoșăneni au fost prinși de inundații la un festival de folclor. Este vorba despre artiști din Botoșani, care urmau să urce pe scenă, dar și prieteni și rude ale acestora, care se aflau în public. Festivalul Naţional de Folclor „Sus, sus, sus, la moţi, la munte” de la Câmpeni a fost suspendat după ce terenul pe care se desfăşura manifestarea a fost inundat în urma ploilor torenţiale înregistrate vineri seara.

Aflat sub avertizare meteorologică cu Cod Roşu, oraşul Câmpeni, ca de altfel întreaga zonă de nord-vest a judeţului Alba, a fost afectat vineri de inundaţii. Apa a pătruns şi pe terenul din apropierea stadionului din oraş, unde avea loc un festival de folclor. Organizatorii au fost nevoiţi să întrerupă manifestarea, apa depăşind un metru.   Multe dintre maşini au rămas blocate, fiind afectată mare parte din logistica necesară organizării festivalului. Evenimentul se desfăşura în zona terenului de fotbal din oraş, pentru a permite respectarea normelor de protecţie sanitară în vigoare.

Tineri interpreţi din opt judeţe – Botoşani, Mureş, Alba, Sălaj, Timiş, Cluj, Maramureş şi Dolj – participau la festival.

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *