FOTO Pompieri prăbușiți de efort după incendiul de la Botoșani. „Și dacă ar fi sunat alarma, și-ar fi șters sudoarea și ar fi plecat din nou”

Pompierii botoșăneni care au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la incendiul de la un bloc din Botoșani, s-au prăbușit de efort, chiar în scara blocului, după finalizarea misiunii. Istoviți, aceștia au fost fotografiați cum își trag sufletul după ce au eliminat și ultimul pericol.

Trei ore au stat într-o încăpere în care temperatura era extrem de mare, fumul dens și cu cel puțin 15 kg în spate. Și aceasta a reprezentat una dintre misiunile ușoare ale acestora pentru că sunt situații și mai grele în care aceștia au fost puși de-a lungul carierei.
„Putem face fiecare dintre noi un exercițiu de imaginație și să ne gândim cum este să stai trei ore într-o începere unde temperatura este extrem de mare, fumul dens, ducând, cel puțin, 15 kg în plus și să purtând pe umeri responsabilitatea de a salva vieți și bunuri….. În imagini sunt doar câțiva dintre colegii care au intervenit noaptea trecută pentru stingerea incendiului produs în blocul de pe Aleea Primaverii! Și dacă ar fi sunat alarma…..și-ar fi șters sudoarea de pe frunte și ar fi plecat din nou în misiune”, este mesajul transmis de ISU Botoșani.

2 thoughts on “FOTO Pompieri prăbușiți de efort după incendiul de la Botoșani. „Și dacă ar fi sunat alarma, și-ar fi șters sudoarea și ar fi plecat din nou”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *