FC Botoșani se întărește cu un jucător brazilian. Anunțul făcut de oficialii clubului

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, urmează să semneze cu un jucător brazilian pe care-l descrie drept „excepțional”. FC Botoșani a început noul sezon, dar nu a încheiat campania de transferuri. La Botoșani vor mai ajunge câțiva jucători, toți străini, printre care un brazilian și un columbian.

Jucătorul brazilian, pe care Iftime nu l-a numit, a fost adus de impresarul Florin Manea și l-a impresionat profund pe patronul echipei moldovene. Acesta a fost cucerit de calitățile fotbalistului și îl laudă totodată pe impresarul care a intermediat mutarea.

„Prietenul meu vechi și nesfârșit Manea mai vine cu o bombă, un brazilian, să văd dacă e mai bun decât Ongenda. Eu cred în flerul lui, există câțiva oameni în fotbal de care nu sunt apropiat, nu stăm la șprițuri împreună, dar sunt oameni cărora le îndrăgesc flerul. Pentru mine, Manea este un om care uneori poate da o bombă frumoasă, dar poți avea ghinion să iei și lucruri proaste de la el. De data asta am 1-2 jucători aduși de el. Acest brazilian eu cred că este excepțional. Mai e un columbian, nu le știu numele, că nu mă interesează. Îl știu de la Marius (Croitoru, antrenorul echipei – n.r.) pe brazilian, mi-a trimis niște link-uri și am văzut fotbaliști cu execuție, cu viteză. Nu eu aduc fotbaliștii, Marius știe foarte bine”, a declarat Iftime la Pro X.

Pe Fabbrini în România l-a adus Manea, când nimeni nu știa cine e. Florin l-a adus și pe Ongenda, când alții îl fugăreau. Florin are contacte care pot produce surprize extraordinare, nu cred că el este cel mai inteligent om din lume, dar îl respect pentru fler și că e corect cu mine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *