Control antidoping după Botoșani – FCSB: „Avem suspiciuni”

Foto: gsp.ro

FC Botoșani și FCSB au remizat, scor 0-0, în debutul campionatului. La final, cele două formații au fost supuse controlului antidoping.

„Se face control antidoping, la comanda ANAD. Există anumite suspiciuni, după un control vamal. Noi verificăm. Nu zicem de ce, nu dăm explicații. Dar nu închidem ochii și nu protejăm pe nimeni!

După acel incident (n.r. – cu Maecky Ngombo, jucătorul recent transferat de Botoșani), am primit anumite informații. Colaborăm cu Ministerul de Interne, WADA are protocoale cu Interpol, Europol.

Nu avem vreo dovadă, dar verificăm pentru a elimina orice suspiciune. Suspiciunile sunt la Botoșani, dar ambele echipe vor fi testate”, a declarat Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Anti-Doping, la Telekom Sport.

Botoșani l-a dat afară pe Maecky Ngombo: „A venit cu râșnița, fumează țigări din Olanda”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a anunțat despărțirea de atacantul belgian Maecky Ngombo (26 de ani).

Maecky Ngombo a fost transferat de FC Botoșani în această vară. La plecarea în primul cantonament alături de formația pregătită de Marius Croitoru, atacantul belgian a atras atenția autorităților. În bagajul lui de mână a fost descoperit un grinder metalic.

Valeriu Iftime nu a putut trece peste acest lucru și a anunțat despărțirea de atacantul belgian. Acesta nu a făcut parte din lotul pentru meciul cu FCSB.

~Categoric că el fumează niște țigări d-astea din Olanda, dar nimic ilegal. În orice caz, el a venit cu râșnița, cu butoiașul ăsta. El pleacă de la noi. Chiar mi-a spus, «Patroane aș vrea să fac un test antidrog». Nu cred că legea ar fi împotriva lui. Dar s-a creat un eveniment care afectează imaginea clubului. I-am zis că ar trebui să plece. Încă nu a plecat, teoretic își strânge bagajul și va pleca. Nu se lasă de fotbal. Am vorbit cu impresarul lui, să mă ajute cu situația asta” Valeriu Iftime, la „Fotbal Club”, la Digi Sport (12 iulie).

Sursa>gsp.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *