FOTO Tânăr de 27 de ani, din Botoșani, rănit într-un carambol cu un camion și trei mașini

Foto: stiri-neamt.ro

Un tânăr de 27 de ani, din Botoșani, a fost rănit într-un accident care a avut loc, joi dimineață, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Roman. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, un autocamion și o autoutilitară. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și pompieri voluntari din cadrul SVSU Roman, potrivit stiri-neamt.ro.

În urma accidentului rutier produs a rezultat o victimă, pasager în autoutilitară (bărbat de 27 ani). Acesta a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului, ulterior fiind transportat la CPU Roman. Forțele de intervenție au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman a reieșit că, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Pipirig, conducea un ansamblu de vehicule pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Roman, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în fața sa, condusă de un bărbat de 54 de ai, din județul Botoșani.

În urma coliziunii, vehiculul în cauză a fost proiectat în două autoturisme care circulau în aceeași direcție de mers.

În urma evenimentului rutier a rezult rănirea unui tânăr, de 27 de ani, din județul Botoșani, pasager în autoutilitară, acesta fiind transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *