Un bărbat a murit în timp ce aștepta autobuzul în stație din cauza căldurii sufocante

În timp ce aștepta autobuzul ziua, în amiaza mare, pe o căldură insuportabilă, un bărbat de 64 de ani din Satu Mare a căzut ca secerat în stație.

Trecătorii au sărit în ajutorul lui până când a ajuns acolo și ambulanța. Din nefericire, omul a intrat în stop cardio-respirator și manevrele de resuscitare nu au avut efect, potrivit StirileProtv.

Pe o căldură sufocantă, de peste 32 de grade Celsius, bărbatul aștepta în stația de autobuz într-un cartier din Satu Mare când dintr-o dată s-a prăbușit la pământ. Oamenii din jur au reacționat imediat. Au sunat rapid la 112 și au încercat să îl ajute. Totul a fost însă în zadar, bietul om nu a mai putut fi salvat.

Medicii nu exclud și alte cauze medicale. Necropsia urmează să stabilească exact cauza decesului. Specialiștii îi sfătuiesc, în special pe bătrânii cu afecțiuni cronice, să evite să iasă din casă la orele amiezii, să nu întârzie în locurile aglomerate sau expuse razelor necruțătoare ale soarelui.

Joi, de la ora 16, după o căldură sufocantă, a intrat în vigoare un cod portocaliu de vijelii, grindină și descărcări electrice pentru zece județe din vestul și nord-vestul țării, inclusiv Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *