Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Primăria Comunei Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de șef serviciu voluntar pentru situații de urgență (referent debutant). Vezi condițiile!

Primăria Comunei Curteşti, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de asistent medical comunitar debutant. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist IA. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Drăguşeni, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat (4 posturi). Vezi aici conditiile!

Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de mecanic utilaj – Formația Mecanizare. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială cu sediul în Săveni, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de bucătar. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială comuna Sulița, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de bucătar. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Havârna, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Compartimentului Gospodărie Comunală, după cum urmează: muncitor calificat, treapta III; muncitor calificat, treapta IV; muncitor necalificat (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, cu sediul în Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: inginer – Biroul situații de urgență, Compartimentul dispecerat, S.GA Botoșani. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Curteşti, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de asistent medical comunitar debutant. Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *