Târg caritabil la Dorohoi pentru Anastasia, micuța de un an din Botoșani care va suferi o nouă operație, dar și alte cazuri umanitare

Un târg caritabil va fi organizat la Dorohoi pentru Anastasia, micuța de un an din Botoșani care va suferi o nouă operație. Evenimentul va avea loc pe  Pietonal lângă C.E.C Bank, în perioada 17- 18 iulie 2021, orele 09.00-20.00.

Organizăm Târg Caritabil la Dorohoi, sa putem ajuta în continuare, cazurile pe care le avem în atenție. Este și cazul micuței Tuchiac Maria-Anastasia pe care Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii îl are în atenție de la doar 2 luni de la nastere, iar acum la 1 an si 3 luni, venim cu cea mai buna vestea de a anunța că prima intervenție chirurgicală de îndepărtare a Nevului Congenital Gigant toarce-abdomen) si înlocuire cu grefe de piele a fost o reușită datorita doamnei doctor Susanu Sidonia și echipei medicale din cadrul Spitalului de Copii Sfânta Maria Iasi căreia îi mulțumim din inima.

Anastasia va efectua o a doua intervenție chirurgicală pentru(spate) de îndepărtare nev congenital, după o perioadă de refacere, si multe drumuri la Iasi cat mai curand. Medicii ieșeni vin cu vești bune si ii dau Anastasiei o sansa la o viata normala mult asteptata fără cicatrici pe piele si-n suflet. De aceea dorim să venim în continuare în sprijinul Anastasiei cât și a altor copilași (bolnavi de cancer), tineri cu dezabilitati și bătrâni cu nevoi speciale pe care Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii îi are în atenție și care au mare nevoie de ajutorul nostru al tuturor sa poata continua… Anastasia, Samira, Irina, Ana-Maria sunt doar câteva nume pentru care noi am luptat, luptăm si mergem inainte sa‐i ajutam sa duca o viata normala lipsită de griji”, este mesajul transmis de Simona Elena Suhan, organizatoarea târgului caritabil.

Dacă aveți, hainute ( spălate și etichetate), încălțăminte, jucării, aranjamente florale, bunătăți sigiliate, accesorii pe care v-ar plăcea și d-voastra sa le cumpărați de la Târgul Caritabil si considerati ca pot fi valorificate, luați legătura cu Simona Elena  la telefon 0757139794.

Puteti dona în conturile:

Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii deschise la Banca Transilvania

RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si

RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO

SWIFT: BTRLRO22

VIDEO LIVE Lacrimi și durere fără margini! Omul de afaceri Nicu Catană este condus, astăzi, pe ultimul drum

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *