Un nou ansamblu de locuințe în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

santier, constructie bloc, stiri, botosani, muncitori constructiiÎncă un investitor și-a anunțat intenția de a construi un ansamblu de locuințe în municipiului Botoșani. Terenul se află pe strada Calea Națională, potrivit Planului Urbanistic Zonal. Pe teren se propune construirea unui ansamblu de locuințe, parcare și accese, cu suprafața construită de aproximativ 4290 mp și a amenajărilor aferente necesare.

Imobilul va cuprinde: la subsol – parcare pentru 167 de mașini și adăpost pentru apărare civilă. La parter vor fi spații comerciale și spații financiar bancare, la etajele 1-6 – apartamente 1,2 și 3 camere. La etrajul 7 s-a propus amenajarea a două Penthouse cu câte 4 camere.

Ansamblul de locuințe colective propus va fi alcătuit din 8 blocuri, cu regimul de înălțime S+P+7E, dispuse pe amplasament în trei șiruri de câte 2 sau 3 blocuri. Fiecare dintre blocurile menționate va avea câte o scară de bloc, cu un număr variabil de apartamente pe nivel, de la un minim de 5 până la un număr maxim de 6 apartamente. Apartamentele vor avea configurații diferite, cu 1, 2, 3 și 4 camere, fiecare având deschidere către cel puțin un balcon, cu suprafețe utile cuprinse între 40 și până la peste 90 mp, se mai arată în PUZ trimis către Primăria Botoșani. Pe nivelul parter se propun spații comerciale, spații de închiriat, spații birouri, bănci.

Întregul ansamblu, alcătuit din cele 8 blocuri, va avea suprafață construită la sol de aproximativ 4290 mp, iar suprafața desfășurată de cca 34.320 mp, un total de 280 de apartamente, 307 de locuri de parcare, aproximativ 4000 mp de spații verzi amenajate. După aprobarea PUZ-ului + RLU se va demara proiectul pentru autorizarea lucrărilor de construire. Investiția aparține societății SIRAJ PROD S.R.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *