FOTO FC Botoșani și-a prezentat, astăzi, noii jucători de la echipă. Lotul va fi completat cu încă patru fotbaliști

Opt jucători noi au fost achiziționați de FC Botoșani în această vară. Aceștia au fost prezentați, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă. Ei sunt: Herve Kage (Swift Hesperange), Richard Sila (FC Paris), Petar Petkovski (Rabotnicki), Malcom Edjuma (Viitorul), David Duțu (Popești Leordeni), Andrei Dragu (Viitorul Tg. Jiu), Martin Remacle (FC Voluntari) și Paul Mensah ( SV Kapfenberg).

Pe lângă aceștia, FC Botoșani va mai aduce doi jucători străini și doi din România pentru a completa lotul.  Antrenorul FC Botoșani susține că sunt jucători tineri, care pot face performanță.

Suntem nevoiți să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, la nivelul rezultatelor pe care le-am avut până acum, pe care fotbaliștii le-au făcut. Vor mai veni încă doi români și încă doi străini pentru a completa lotul. Chiar dacă suntem puțin descoperiți în acest moment pentru că, vedeți și dumneavoastră, transferurile acestea făcute în ultima perioadă sau pe ultima sută de metri sunt datorită situației actuale din fotbal pentru că toțo așteaptă un salariu mai bun, o situație mai bună.

Una discuți cu un anumit jucător la început de campanie, iar toți agenții, jucătorii așteaptă ceva mult mai bun și de aceea ajungem să se realizeze aceste transferuri și nu numai noi, mai multe echipe din România au semnat pe această ultimă sută de metri”, a declarat antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru.

FC Botoșani va debuta în noul sezon al Ligii 1, joi, 15 iulie, de la ora 20:30 în compania formației FCSB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *