Moda este modă, dar nu trebuie să sacrifici confortul – iată câteva sugestii de ținute la modă și confortabile

Moda este modă, dar nu trebuie să sacrifici confortul – iată câteva sugestii de ținute la modă și confortabile

Vara este deja aici, iar tu te întrebi ce ținute se poartă în acest sezon. Atunci când vrei să alegi variantele potrivite de ținute, nu uita și de confort. Pentru că nu doar moda este importantă, ci și cum te simți în hainele pe care le porți.

Dacă îți lipsește inspirația, iată câteva idei din care poți alege ținutele potrivite pentru confort și eleganță în același timp.

Ce pantaloni sunt la modă vara aceasta?

Poate părea dificil să alegi o pereche de pantaloni care să fie la modă și în care să te simți, în același timp, confortabil. Însă lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par, dat fiind că vara aceasta ai atâtea variante de pantaloni din care poți alege. Sezonul acesta sunt la modă pantalonii largi, cu talie înaltă, în diverse materiale și texturi, fie de culoare verde, fie în culoarea clasică a blugilor. Poți alege perechea de pantaloni preferați de pe  https://answear.ro/h/pantaloni-puma.html și în felul acesta ai siguranța că nu porți numai ceva la modă, ci și că ai ales cea mai confortabilă variantă de pantaloni pe care i-ai putea purta cu diverse ocazii.

Pantalonii lungi sau pantalonii scurți?

Răspunsul la această întrebare nu este unul bătut în cuie. Da, poți alege o pereche de pantaloni lungi, în culori pastelate, pe care să îi porți alături de o cămașă sau un tricou pentru o ținută casual de excepție sau poți alege o pereche de pantaloni scurți pentru zilele de vară în care soarele strălucește cu putere. Ai numeroase variante din care poți alege, atât în ceea ce privește stilul pantalonilor, cât și în ceea ce privește culoarea. Dacă nu vrei să dai greș, mergi întotdeauna pe clasic – alege pantaloni lungi albi la care poți asorta cămașa preferată sau pantaloni scurți negri pe care îi poți combina cu unul dintre tricourile pe care le găsești pe https://answear.ro/h/tricouri-vans.html pentru cele mai lejere ținute de vară.

pantalonii scurți

Ce pantofi să alegi pentru ținute la modă și confortabile?

Pentru o rochie lejeră de vară, alege o pereche de sandale albe, cu talpă joasă – acestea câștigă întotdeauna pariul cu moda și cu confortul absolut. Dacă, în schimb, alegi o pereche de pantaloni în stil sportiv, poți alege o pereche de sneakers în culori diverse. Pentru o ținută de stradă, alături de un tricou oversize și o pereche de pantaloni negri, clasici, poți alege o pereche de ghete tommy hilfiger de pe https://answear.ro/h/ghete-tommy-hilfiger.html. Iar pentru o ținută de plajă, lejeră, dar cu care să te aliniezi tendințelor în modă, poți alege o pereche de șlapi în culori diverse.

Și nu uita că ținuta perfectă este aceea care ți se potrivește cel mai bine. Dacă pui confortul înainte de toate, nu uita să ții seama și de ultimele tendințe în modă, iar dacă îți place să fii tot timpul la modă, găsește acele variante de ținute care să îți permită să te simți bine în orice situație. Combină texturi, culori și modele și obține ținuta perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *