Angajări în mai multe instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Noi locuri de muncă scoase la concurs de instituții publice din Botoșani. Direcţia Judeţeană de Statistică Botoşani organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă determinată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Unității județene de implementare a recensământului populației și locuințelor, după cum urmează: expert I – 1 post pentru 2 ani și 5 luni; referent IA – 1 post pentru un an; referent I – 2 posturi pentru un an. Vezi aici conditiile!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadată determinată de 1 an a funcţiei contractuale, temporar vacante de recuziter. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Truşeşti, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă de șef secție gospodărie comunală. Vezi aici conditiile!

Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu“ Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: îngrijitor; bibliotecar IA; bibliograf debutant; bibliotecar debutant. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de șef serviciu voluntar pentru situații de urgență (referent debutant). Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Curteşti, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de asistent medical comunitar debutant. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *