Primarii liberali din Botoșani, chemați la Guvern de premierul Cîțu. Vezi motivul!

Premierul Florin Cîțu i-a chemat la Guvern pe primarii liberali care sunt în tabăra Orban, printre care și cei din Botoșani, pentru a le da bani la rectificarea bugetară. Premierul  se întâlnește, astăzi, la Guvern, cu câteva zeci de primari din județul Teleorman, filială care îl susține pe Ludovic Orban în războiul pentru șefia partidului. Cîțu va discuta cu primarii împărțirea banilor din rectificarea bugetară. Premierul va avea mai multe întâlniri cu primari din filialele loiale lui Orban zilele următoare, relatează Realitatea PLUS.

Întâlnirea la care vor participa primarii din județul Teleorman va avea loc, astăzi, de la ora 15:00. Aproximativ 50 de primari  vor participa la discuțiile de la Palatul Victoria. Din informațiile Realitatea PLUS, premierul și primarii teleormăneni vor discuta despre împărțirea banilor în urmă rectificării bugetare.

Florin Cîțu va avea zilele următoare  o serie de întâlniri similare cu primarii din Bacău și Botoșani, totul într-o încercare de a-și consolida poziția în bătălia internă pentru șefia PNL.

Potrivit unui studiu intern al partidului, în acest moment Ludovic Orban are un avans în fața lui Forin Cîțu, fiind susținut de 14 filiale din 22 și 64% din delegați pentru Congresul din 25 septembrie, informeaza realitatea net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *