FOTO O fetiță din Botoșani, premiată la Festivalul “Mamaia Copiilor”

Două ediții într-una și un festival care a adunat la malul mării copii și adolescenți din toată țară, talentați, care mai de care mai dornic să câștige premiile concursului. Este vorba despre festivalul “Mamaia Copiilor” ce s-a desfășurat în perioada 7-11 iulie 2021, la Constanța și care i-a avut în juriu pe compozitorii Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, pe producătorul radio, Bogdan Dragomir și pe tânăra artistă, Dora Gaitanovici.

Botoșaniul a fost reprezentat la ediția de anul acesta de Măriuca Stan Muraru care a participat la categoria de vârstă 10-12 ani, unde au fost înscriși 57 de concurenți. Fetița de 10 ani a participat în concursul secțiunii de Interpretare cu melodia compozitorului Marcel Dragomir, lansată de Angela Similia, Un albastru infinit, un  îndrăgit șlagăr al anilor ’80 și a câștigat locul al III-lea. Tot ea a participat și la secțiunea Creație cu melodia  Supereroi compusă de profesoara ei, Oana Pușcașu, cu care a câștigat premiul I.

Măriuca Stan Muraru se pregătește în cadrul studiolui muzical Cheia Sol, iar printre cele mai importante premii ale micuței artiste strălucesc trofeul Mini Star, la Festivalul International Volare 2020, premiul I la Festivalul Voci de primăvară, 2021, Premiul I la Festivalul International Art in Experience, Macedonia, 2020, dar și multe alte premii la concursurile naționale la care a luat parte, se precizează într-un comunicat al Asociației Cheia Sol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *