FOTO Panică la Botoșani! Un autocar cu 21 de copii a luat foc

Panică în județul Botoșani după ce un autocar cu 21 de copii a luat foc. Incendiul s-a produs marți dimineață, pe o stradă din localitatea Dumeni, comuna George Enescu.

Conducătorul auto a observat că iese fum de la compartimentul motor, a evacuat imediat călătorii și a sunat după ajutor. La fața locului s-a deplasat un echipaj echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă și spumă. Până la sosirea pompierilor, șoferul a împiedicat propagarea flăcărilor folosind mai multe stingătoare. Incendiul a fost stins în limitele găsite.

„Au ars materialele combustibile aferente compartimentului motor. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm respectarea următoarelor măsuri: verificaţi instalaţia electrică; nu faceți improvizații la instalația electrică; asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate; verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *