Țigări de contrabandă transportate cu taxiul, la Botoșani. Taximetristul s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care transporta în bagajele personale 2000 de ţigarete de contrabandă, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.  

În data de 11 iulie, în jurul orei 13.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în localitatea Mihăileni un autoturism tip taxi, înmatriculat în România, în care se afla ca pasager cetăţeanul român M.D., în vârstă de 37 de ani.

Într-un bagaj aflat în autoturism poliţiştii de frontieră au observat mai multe pachete cu ţigări. Tânărul a declarat că bagajul îi aparţine, ţigările fiind achiziţionate din localitatea Siret pentru consum propriu”, a precizat Răcnea.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 1000 de lei fiind indisponibilizată.

 

One thought on “Țigări de contrabandă transportate cu taxiul, la Botoșani. Taximetristul s-a ales cu dosar penal

  1. Laurentiu din strada Maramures numarul 8 din Botosani isi aduce tigarile de la Stefanesti cu busul plin BT15ANM si nu-l deranjeaza nimeni… pe asta l-au prins cu taxiul cu o sacosa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *