Învățământul botoșănean, din nou în doliu. A murit un reputat profesor din Botoșani

Învățământul botoșănean este din nou în doliu după ce un reputat profesor a murit. Este vorba despre profesorul de muzică Theodor Grădinaru, de la Școala nr. 6 din municipiul Botoșani care s-a stins din viață duminică.

Acesta a abolvit Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași- pedagogie muzicală și a fost profesor de muzică în mai multe școli din municipiul reședință de județ.

Theodor Grădinaru este o pierdere pentru învățământul botoșănean. Cei care l-au cunoscut spun că era un om inimos și optimist.

„A plecat dintre noi un valoros prof de muzica.Dumnezeu sa-l aseze in lumea dreptilor”

„Dumnezeu sa ii călăuzească pașii intr-o lume fără de păcat și fără suferinta ! Un coleg minunat , sufletist și foarte sociabil ! Sincere condoleanțe familiei ”

„Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! O veste foarte tristă pentru toți colegii de la Școala Gimnazială Grigore Antipa Botoșani! A fost un coleg bun și un profesor inimos!”

„Dumnezeu sa va aseze sufletul in randul celor drepti. Imi pare atat de rau. Un profesor atat de implicat, cu suflet bun si nobil. Nu va vom uita niciodata, domn’ profesor. Veti ramane o amintire vie pt noi toti”

Doliu! A murit un apreciat învățător din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *