Un tânăr a ajuns cu motocicleta într-un șant, după care a abandonat-o. Polițiștii botoșăneni, sesizați prin 112

motocicleta, stiri, botosaniUn tânăr din Botoșani a ajuns cu motocicleta în șanț. Sâmbătă, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Botoșani, au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în zona fermei Popăuți, din localitatea Răchiți, într-un șanț de pe marginea părții carosabile, se află o motocicletă abandonată cu luminile în funcțiune, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Unțeni, în timp ce se deplasa cu motocicleta pe Drumul Național D.N.29, pe fondul lipsei de experiență, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat în șanțul de pe marginea carosabilului.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta pe care a condus-o a fost pusă în circulație, fără a fi înmatriculată. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat, mai arată IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com