A încercat să treacă frontiera la volan, fără a avea permis de conducere. Polițiștii botoșăneni i-au făcut dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care intenționa să intre în România la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.
Potrivit sursei citate, în data de 10 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, la volanul unui autoturism înmatriculat în Cehia, B.I., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 36 de ani.
La controlul de frontieră pentru intrarea în țară, poliţiştii de frontieră au solicitat tânărului permisul de conducere, însă acesta a declarat că l-a uitat acasă. În urma verificărilor suplimentare efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat Minodora Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *