Absolvenții de liceu din Botoșani își pot vizualiza lucrările la Bacalaureat. Vezi în ce perioadă!

examen, bacalaureat, stiri, botosaniCandidații care au susținut examenul de Bacalaureat 2021 au posibilitatea de a-și vizualiza lucrările în perioada următoare. Inspectoratul Școlar Județean anunță calendarului activității de vizualizare a lucrărilor, care are loc în perioada 12-22 iulie. Candidații vor trebui să semneze cererea prin care solicită să vadă lucrarea.

Procedura de vizualizare a lucrării presupune digitalizarea foii de examen. Lucrările vor fi scanate în centrele de evaluare unde au fost corectate, urcate pe un FTP (File Transfer Protocol, adică protocol pentru transferul fişierelor prin internet) și accesate din școala stabilită să fie centru de vizionare în momentul în care ajunge candidatul, potrivit edupedu.ro.

Calendarul vizualizării lucrărilor de la Bacalaureat 2021

9 iulie 2020 – Afișarea la avizierul fiecărei activități de unități de învățământ care a fost centrul de examen, a programului zilnic de depunerea cererilor de vizualizare a lucrărilor precum și a informațiilor cu privire la locația și programul de vizualizare a lucrărilor.

12-13 iulie 2020 – Depunerea sau transmiterea prin mijloace electronice a cererilor prin care se solicită vizualizarea lucrărilor la unitatea de învățământ care a fost centrul de examen.

14 iulie 2020 – Centralizare a cererilor de vizualizare a lucrărilor la Comisia de Bacalaureat județeană din județul de origine.

15 iulie 2020 – Transmiterea situației centralizate a cererilor de vizualizare a lucrărilor de la Comisia de Bacalaureat județeană din județul de origine către Comisia de Bacalaureat județeană din județul evaluator.

Transmiterea de către Comisia de Bacalaureat județeană din județul evaluator a solicitării de a primit lucrările pentru vizualizare directorilor unităților de învățământ care au fost centre zonale de evaluare.

15 iulie – 16 iulie 2020 – Pregătirea de către directorii unităților de învățământ care au fost centre zonale de evaluarea lucrărilor pentru vizualizare, conform procedurii.

Transmiterea la Comisia de Bacalaureat județeană din județul evaluator la foto copiilor lucrărilor solicitate pentru vizualizare, conforme cu originalul.

19-20 iulie 2020 – Pregătirea fișierelor cu fotocopiile lucrărilor solicitate pentru vizualizare și încărcarea lor pe FTP conform procedurii.

21-22 iulie 2020 – Vizualizări lucrărilor de către solicitant, conform procedurii și a programului anunțat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *